Zomerstop tot 7 september 2024

Een aantal van jullie zullen ons al wel gemist hebben. Dat klopt, want op dit moment zijn we bezig met onze Zomerstop. Die vindt elk jaar plaats gedurende de maanden juli en augustus. Onze eerste uitzending van het seizoen 2024 / 2025 zal plaats vinden op zaterdag 7 september 2025.

Ons programma start dan, zoals gewoonlijk , weer om 10.00 uur ’s ochtends.

We zijn ondertussen begonnen aan het onderhoud aan onze apparatuur. Het belangrijkste is op dit moment ons mengpaneel. Jullie zullen het wel niet meegekregen hebben, maar in de laatste weken van juni had het linker kanaal van onze uitzending het begeven. Nu zenden we uiteraard niet in stereo uit, maar de microfoons, de computers, ons Skype-kanaal en natuurlijk de beide audio-kanalen van onze twee meter sets, hadden we keurig verdeeld over het linker en rechter deel van ons mengpaneel. Dat was ook gemakkelijker om de twee VU-meters tijdens de uitzending in de gaten te houden.

(Op de foto links in het midden ons mengpaneel)

Het linker kanaal had het dus begin juni begeven, maar gelukkig konden we simpelweg alles routeren via het overgebleven rechter kanaal. Vandaar dat we de uitzendingen zonder enige problemen konden voortzetten.
Ondertussen hebben we gevonden waar de fout zit: Het zogenaamde “master”-module van het linker kanaal is defect. Door deze simpelweg te vervangen door het “master”-module van het rechter kanaal konden we dat eenvoudig vast stellen. Inmiddels ligt het module bij één van onze technische crewleden thuis op de werkbank en we hopen dat we deze binnenkort kunnen terug plaatsen.

Tot zover ons Zomerstop Nieuws.

Reacties zijn gesloten.